keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Kaulakoruja, necklaces

Muutamia kaulakoruja. Laitan tänne nyt viimeisten kuukausien aikana tekemiäni melko yksinkertaisia koruja ja kaikenlaisia aloittelijan kokeiluja. Huomaan myös, että kuvaustekniikassani on parantamisen varaa ja samat kuvaus/valotussysteemit, joita olen käyttänyt toisessa harrastuksessa, eivät toimi kovin hyvin helmitöiden kuvauksessa. Olen kokeillut eri taustoja ja huomannut, että neutraalin värinen pahvi taitaisi olla paras tausta. No, parantelen kuvausta sitten kun kuvailen viimeisimpiä tekeleitä, kun olen saanut laitettua nämä vanhat työt blogiini.

Some necklaces. I am putting here simple jewelry I have made during last months and all kinds ob beginners experiments (sometimes succesful sometimes not...). I also noticed that my photo techniques applied in another hobby do no suit here. I have tried different bakcgrounds, none of which I am not satisfied with. I think some neutral color cardboard could be best. I try to make better photos with new bead work after I have showed these old ones.











2 kommenttia:

Miina kirjoitti...

Ei nämä kyllä miltään "aloittelijan kokeiluilta" näytä, upeita joka ikinen!! :) Ja uusimman postauksen sormukset olivat myös ihan mahtavia!

Tingeling kirjoitti...

Kiitos Miina! Kiva, että tykkäsit. Kaikenlaista tyyliä on tosiaan tullut tehtyä, ehkä on vaan itsekritiikki liian korkealla...Sormuksien kohdalla kuvauskin jo alkoi onnistua.